Processen​

Detaljen gør forskellen

Vi har en holdning til, hvad vi vil give jer. Vi leverer altid PRÆCIS PROCES, som sikrer jer en høj kvalitet, gode oplevelser og målrettet udvikling for jer.

RING GERNE NU på 61 70 61 07.

Professionel

Med en professionel tilgang til alt hvad vi foretager os, skaber vi en komplet oplevelse, hvor der er tænkt over selv de små detaljer. Det betyder at jeres arrangementer og forløb altid bliver lidt bedre end aftalt og med højest mulig sikkerhed for alle deltagere.​

Relevant

Det er afgørende for os at vores arbejde skaber et relevant udbytte for jer.

Vi tilpasser derfor altid processen præcist til jer. Det betyder at I får et relevant udbytte uanset om i benytter os på vores validerede koncepter indenfor teambuilding eller til kreative personalearrangementer.

Oplevelse

Involver mig og jeg vil lære...

Vi er overbevist om at indlæring foregår optimalt og huskes bedst når vi formår at skabe en balanceret kombination af oplevelse, dialog og indlæring. derfor bygger alle koncepter og forløb netop på at skabe gode oplevelser med dialog og indlæring for deltageren.

Coachende

Vi tror på at den bedste udviklingsker på baggrund af erkendelser og erfaringer.

For os er det en vigtig del af opgaven at jeres erfaringer bliver til erkendelser og at vi får struktureret og motiveret tiltag som er relevante for at skabe resultater i hverdagen.

Empatisk

Indlevelse og forståelse er grundstenene som katalysator for udvikling af mennesker, forretning og relationer. Vi har fokus på at forståelse og indlevelse i jeres kultur, medarbejdere og viksomheden i sin helhed. Det sætter os i stand til at levere en nærværende og let konverterbar oplevelse.

Succes

Vi er taknemmelige for at få lov til at bidrage til at skabe bedre resultater og relationer for jer. Vi er opmærksomme på at kunder i udvikling skaber virksomheder i udvikling. Vores udgangspunkt er derfor at give jer resultater som er lidt bedre end forventet og altid med succesoplevelsen som platform.

Send en besked til os via formularen

Vi står altid klar med vejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

teamfactory

CVR: 30463552

Findos

Gl. Kongevej 40, 7442 Engesvang

Vester Alle 31 st. th., 8000 Aarhus

Kontaktos

Telefon: 61 70 61 07

E-mail: info@teamfactory.dk